Recepty a tipy na uzení masa

Tipy a návody, jak správně naložit maso na uzení. A nejen to, ale i klobásky, sýry a ryby. Vyhněte se nejčastějším chybám při uzení. Rady nejen pro začátečníky.
DOKONALE ŠŤAVNATÉ UZENÉ KUŘE V UDÍRNĚ BORNIAK

Uzené kuře BBQ je skutečnou lahůdkou americké kuchyně, která mistrně spojuje tra...

Poctivé domácí uzené klobásy

Když si uděláte domácí klobásu, získáte nejen skvělou chuť, ale také zážitek, kt...

Nejlepší paliva pro uzení: Dřevo, štěpky nebo brikety?

Uzení je jedním z nejstarších způsobů konzervace potravin, který navíc dodává jí...

5 důvodů, proč vlastnit udírnu Borniak

Pokud hledáte způsob, jak pozvednout své kulinářské umění na novou úroveň, udírn...

Jak vybrat udírnu pro vaše potřeby?

Uzení je nejen tradičním způsobem konzervace potravin, ale také uměním, které př...

4 tipy jak vybrat správný teploměr do vaší udírny

Jste unaveni z nevypočitatelných výsledků při uzení masa? Musíte se řídit jen od...

Jak vybrat tu nejlepší elektrickou udírnu?

Jaká je nejlepší elektrická udírna?  Na úvod je důležité si říci, pro...

9 nejčastějších chyb při uzení masa

Nejčastější chyby při uzení masa Udírny běží již na plné obrátky. Avšak ruku na...

Domácí sekaná v udírně

Jak si udělat „sekačku“ v udírně? Ano čtete správně. V dnešním receptu vám př...

Domácí sekaná z udírny

Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrick...