Tipy & Triky

Nečekají vás jen návody a postupy, ale celá nadupaná kategorie všech informací a novinek ze světa grilování a uzení. Ty nejlepší recepty na grilované maso, zeleninu nebo na směsi koření. Rady pro nakládání sýrů i ryb nebo výběru dřeva na uzení. To a mnohem víc pravidelně čtěte v našem magazínu.
Srovnávací test plynových grilů: Broil King, Napoleon a Campingaz

Grilování na plynových grilech je pro mnoho nadšenců venkovního vaření ideální v...

Elektrická vs. dřevěná udírna: Která je pro vás ta pravá?

Pokud přemýšlíte o pořízení udírny, pravděpodobně stojíte před rozhodnutím, zda ...

Nejlepší tipy pro údržbu elektrické udírny v zimě

Zima může být krásným obdobím pro uzení, ale s poklesem teploty přichází i potře...

Skvělé tipy na dárky pro milovníky grilování a uzení

Vánoce jsou časem, kdy se setkáváme s rodinou, sdílíme lásku a vytváříme nezapom...

Nejlepší paliva pro uzení: Dřevo, štěpky nebo brikety?

Uzení je jedním z nejstarších způsobů konzervace potravin, který navíc dodává jí...

5 důvodů, proč vlastnit udírnu Borniak

Pokud hledáte způsob, jak pozvednout své kulinářské umění na novou úroveň, udírn...

Jak vybrat udírnu pro vaše potřeby?

Uzení je nejen tradičním způsobem konzervace potravin, ale také uměním, které př...

Tipy a rady pro správnou údržbu grilu na konci sezóny

Grilovací sezóna je u konce a pokud chcete, aby vám váš gril dobře sloužil ...

4 tipy jak vybrat správný teploměr do vaší udírny

Jste unaveni z nevypočitatelných výsledků při uzení masa? Musíte se řídit jen od...

Vše, co potřebujete vědět o uhlí a dřevě

Pamatujete si na časy, kdy stačilo pár polen a skvělý večer u ohně byl na světě?...