Tipy & Triky

Nečekají vás jen návody a postupy, ale celá nadupaná kategorie všech informací a novinek ze světa grilování a uzení. Ty nejlepší recepty na grilované maso, zeleninu nebo na směsi koření. Rady pro nakládání sýrů i ryb nebo výběru dřeva na uzení. To a mnohem víc pravidelně čtěte v našem magazínu.
Nejlepší paliva pro uzení: Dřevo, štěpky nebo brikety?

Uzení je jedním z nejstarších způsobů konzervace potravin, který navíc dodává jí...

5 důvodů, proč vlastnit udírnu Borniak

Pokud hledáte způsob, jak pozvednout své kulinářské umění na novou úroveň, udírn...

Jak vybrat udírnu pro vaše potřeby?

Uzení je nejen tradičním způsobem konzervace potravin, ale také uměním, které př...

Tipy a rady pro správnou údržbu grilu na konci sezóny

Grilovací sezóna je u konce a pokud chcete, aby vám váš gril dobře sloužil ...

4 tipy jak vybrat správný teploměr do vaší udírny

Jste unaveni z nevypočitatelných výsledků při uzení masa? Musíte se řídit jen od...

Vše, co potřebujete vědět o uhlí a dřevě

Pamatujete si na časy, kdy stačilo pár polen a skvělý večer u ohně byl na světě?...

Pořiďte si gril nebo udírnu na splátky bez navýšení

Máte rádi grilování a uzení, ale aktuálně nemáte dostatek financí na pořízení no...

Jaký gril vybrat? Tipy a rady pro začátečníky

A je to tady znovu! Soused Vám opět voní se svými grilovanými pochoutkami až pod...

Grily Weber: Vše, co potřebujete vědět o nejprodávanějších grilech

Dnes se společně zaměříme na grily značky, která je symbolem kvality a inovace v...

Proč si zamilovat Broil King? 6 výhod kanadských plynových grilů

Grilování je více než jen způsob přípravy jídla – je to zážitek, který sdílíte s...