Magazín o grilování

Nečekají vás jen návody a postupy, ale celá nadupaná kategorie všech informací a novinek ze světa grilování a uzení. Ty nejlepší recepty na grilované maso, zeleninu nebo na směsi koření. Rady pro nakládání sýrů i ryb nebo výběru dřeva na uzení. To a mnohem víc pravidelně čtěte v našem magazínu;
5 důvodů, proč vlastnit udírnu Borniak

Pokud hledáte způsob, jak pozvednout své kulinářské umění na novou úroveň, udírn...

Tipy a rady pro správnou údržbu grilu na konci sezóny

Grilovací sezóna je u konce a pokud chcete, aby vám váš gril dobře sloužil ...

Vše, co potřebujete vědět o uhlí a dřevě

Pamatujete si na časy, kdy stačilo pár polen a skvělý večer u ohně byl na světě?...

Telecí tomahawk s jemně pikantní salsa omáčkou

V dnešním receptu vás naučíme, jak si doma připravit neodolatelný telecí tomahaw...

Grily Weber: Vše, co potřebujete vědět o nejprodávanějších grilech

Dnes se společně zaměříme na grily značky, která je symbolem kvality a inovace v...

Tip na letní recept: Chutné grilované krevety se salátem

Léto je ideálním obdobím pro lehké a osvěžující pokrmy, které jsou nejen zdravé,...

Proč si zamilovat Broil King? 6 výhod kanadských plynových grilů

Grilování je více než jen způsob přípravy jídla – je to zážitek, který sdílíte s...

6 důvodů, proč je Big Green Egg vynikající volbou právě pro vás!

Tajemství BGE grilů Každý, kdo okusil jídlo grilované na Big Green Egg, ho hned...

Grilovaný steak s kukuřicí a chimichurri omáčkou na peletovém grilu

Čistá chuť a čerstvost je základ  V dnešním receptu se připravte na exploz...