Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním č...
Recepty a tipy na uzení masa, Strana 2
Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pr...
Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze s...
Otázky ohledně elektrických udíren samozřejmě vítáme a rádi vám na všechny odpov...
Rozhodli jste se pro elektrickou udírnu, ale nevíte jak na ní a kde začít? Neboj...
Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restau...
Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako prv...
Vyudit si ryby není sice náročná záležitost, ale chce to vědět, jakou rybu vlast...
S nadcházejícím podzimem se k životu probouzejí domácí udírny. No není...
Toužíte po voňavé slanině, lahodných klobásách nebo dokonale vyuzeném mase? Uzen...