Recepty a tipy na uzení masa, Strana 2

Jak připravit maso na uzení bez láku?

Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním č...

Atypické uzení aneb v udírně nemusí být jen maso

Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pr...

Pikantní klobásky „Habanerky“ se sýrem

Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze s...

5 nejčastějších otázek k elektrickým udírnám – známe odpovědi

Otázky ohledně elektrických udíren samozřejmě vítáme a rádi vám na všechny odpov...

Jak udit v digitální elektrické udírně?

Rozhodli jste se pro elektrickou udírnu, ale nevíte jak na ní a kde začít? Neboj...

Jak vyudit pstruha?

Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restau...

Slanina v udírně Bradley

Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako prv...

Tipy na uzené ryby

Vyudit si ryby není sice náročná záležitost, ale chce to vědět, jakou rybu vlast...

Uzení masa pro začátečníky - praktické tipy jak na to

S nadcházejícím podzimem se k životu probouzejí domácí udírny. No není...

5 důvodů, proč je elektrická udírna lepší než doma postavená

Toužíte po voňavé slanině, lahodných klobásách nebo dokonale vyuzeném mase? Uzen...