Tipy & Triky, Strana 3

Tipy pro začátečníky a inspirace pro profíky

Srpen, měsíc který většinou evokuje konec.. Pro někoho konec prázdnin, pro někoh...

Hity pro grilovací sezónu 2023

Sezóna roku 2023 je zahájena, každý z nás už na grilu udělal ten svůj stand...

5 + 1 tip pro jarní grilování

Začalo jaro a s ním i nová grilovací sezóna, což je vždy skvělý způsob, jak...

5 důvodů, proč si pořídit plynový gril značky Napoleon

Značka Napoleon se může pochlubit dlouhou historií v oblasti grilování. Byla zal...

Proč používat olej při grilování?

Použití oleje při grilování má několik výhod. Respektive zkušený mistr grilu se ...

Ideální teploty a čas pro oblíbené druhy masa

Grilování masa je skvělý způsob, jak si vychutnat sváteční oběd nebo večer s rod...

Jak připravit maso na uzení bez láku?

Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním č...

Atypické uzení aneb v udírně nemusí být jen maso

Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pr...

Jak vybrat nejlepší bezdrátový teploměr?

Pokud hledáte bezdrátový teploměr, existuje několik faktorů, na které byste měli...

Zjistěte 3 nejzásadnější fakta ohledně soli

Každý z nás ji má doma. Používáme ji převážně v kuchyni, a i pohádky s...