Teploměr digitální na potraviny Bradley Smoker

Kód: 2869
Neohodnoceno
1 250 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Úspěch dokonalého grilovaného masa je kontrola teploty. Ti, co to myslí s grilováním a vážně se nespokojí s teploměrem na...

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

Úspěch dokonalého grilovaného masa je kontrola teploty. Ti, co to myslí s grilováním a vážně se nespokojí s teploměrem na víku od grilu.

Přesnou teplotu masa jednoduše ověříte díky digitálnímu teploměru Bradley Smoker, který vložíte do středu masa a počkáte na naměřené hodnoty.

Seznam doporučených teplot pro přípravu jednotlivých potravin:

Hovězí/telecí maso -  well done 77°C, medium 71°C, medium rare 63°C, rare 60°C

Vepřové maso: well done 77°C, medium 71°C

Kuřecí/Krůtí maso: well done 82°C krůtí

Hamburger: 71°C

Ryba: 58°C

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilovací teploměry a sondy na maso
Záruka: 2 roky
Rozměry: 12 x 6 cm
Barva: stříbrná
Napájení: 1x AAA baterie
Měří teplotu: od -10 °C do 200

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: