Teploměr digitální na potraviny Bradley Smoker
Kód: 2869Související produkty
Detailní popis produktu
Úspěch dokonalého grilovaného masa je kontrola teploty. Ti, co to myslí s grilováním a vážně se nespokojí s teploměrem na víku od grilu.
Přesnou teplotu masa jednoduše ověříte díky digitálnímu teploměru Bradley Smoker, který vložíte do středu masa a počkáte na naměřené hodnoty.
Seznam doporučených teplot pro přípravu jednotlivých potravin:
Hovězí/telecí maso - well done 77°C, medium 71°C, medium rare 63°C, rare 60°C
Vepřové maso: well done 77°C, medium 71°C
Kuřecí/Krůtí maso: well done 82°C krůtí
Hamburger: 71°C
Ryba: 58°C
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilovací teploměry a sondy na maso |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Rozměry: | 12 x 6 cm |
Barva: | stříbrná |
Napájení: | 1x AAA baterie |
Měří teplotu: | od -10 °C do 200 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.