Ať už jsou Velikonoce, Vánoce anebo máte prostě jen sváteční náladu, chuť na gri...
Recepty, Strana 3
Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrick...
V našem posledním článku (vložit odkaz na recept) jsme se věnovali netradič...
Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pr...
Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze s...
Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restau...
Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako prv...
Vyudit si ryby není sice náročná záležitost, ale chce to vědět, jakou rybu vlast...
S nadcházejícím podzimem se k životu probouzejí domácí udírny. No není...
Metoda 3-2-1 Pro někoho možná matoucí název. Metoda 3-2-1 je velmi známá mezi a...