Nůž vykosťovací Boning 130 mm SOK Olive Sunshine Damascus

Kód: 15163
Neohodnoceno
Značka: Dellinger
1 799 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Kuchařský japonský nůž vykosťovací Boning 130 mm série SOK Olive Sunshine Damascus na vykošťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach s japonskou damascénskou ocelí VG10 a rukojetí z olivového dřeva. Délka ostří 130 mm.

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

Vykosťovací nůž má velmi tenkou dlouhou čepel. Díky tomu je zvláště účinný při řezání kostí ze všech druhů masa, ryb a drůbeže, oddělování kůže, chrupavek, svalové tkáně nebo šlach. Ostrá čepel umožňuje hluboké řezy a je schopna okrájet maso tak účinně, že nezbyde ani gram na kosti. Speciální tvar čepele umožňuje tomuto noži obejít i velké klouby

Čepel nožů ze série Sok Olive Sunshine Damascus je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 o tvrdosti 61+/-1 Rockwella, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor SUNSHINE neboli paprsky slunce. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.

Rukojeť je vyrobena z překrásného olivového dřeva. Olivové dřevo je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé. Díky tomu se nazývá „krásou, která nestárne.“ Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.

Parametry nože:

Celková délka: 240 mm
Délka ostří:
130 mm
Délka rukojeti: 95 mm
Hmotnost: 75 g

 

Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...


 Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

 Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.

 Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

 Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

 Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.

 Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

 Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)

Aby byl vždy ostrý ...

 Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
 Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny

Dellinger záruka: Produkty, které vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady..

Doplňkové parametry

Kategorie: Profesionální kuchařské a řeznické nože
Hmotnost: 0.075 kg
Materiál čepele: japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10
Materiál rukojeti: olivové dřevo
Délka ostří: střední 120 - 160 mm
Typ nože: vykosťovací (Boning)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: