Magazín o grilování, Strana 7

Pizza pec jako originální dárek

Kdo by si nechtěl doma dělat skvělou pizzu že? Pizza je jedno z nejoblíbeně...

Slanina v udírně Bradley

Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako prv...

Jak vyudit pstruha?

Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restau...

Uzení masa pro začátečníky - praktické tipy jak na to

S nadcházejícím podzimem se k životu probouzejí domácí udírny. No není...

Správné čištění grilu: Jak na to?

Další grilovací sezóna je za námi. A čeká nás vyčištění, zazimování a uložení gr...

3-2-1 nejlepší BBQ žebra na peletovém grilu

Pro někoho možná matoucí název 3-2-1 je velmi známý např. mezi americkými pit ma...

Hit léta 2022 - pizza pece Cozze

Milovníci křupavé pizzy s nadýchanými okraji pozor! Dost možná vás také zaujme l...

Pravá neapolská pizza za 1 hodinu?!

Zdá se to téměř nemožné, ale při našem testování pizza pecí a lásce k neapolské ...

Jak grilovat zdravěji? 5 tipů, které musíte znát!

Léto v plném proudu, točené pivo střídá osvěžující drink a běží jedna zahradní p...