Magazín o grilování, Strana 6

Zjistěte 3 nejzásadnější fakta ohledně soli

Každý z nás ji má doma. Používáme ji převážně v kuchyni, a i pohádky s...

5 nejčastějších otázek k elektrickým udírnám – známe odpovědi

Otázky ohledně elektrických udíren samozřejmě vítáme a rádi vám na všechny odpov...

Jak udit v digitální elektrické udírně?

Rozhodli jste se pro elektrickou udírnu, ale nevíte jak na ní a kde začít? Neboj...

5 + 1 důvod, proč nakoupit na Vseprogril.cz

Milujete vůni grilovaného masa či chuť domácího uzeného? Chcete proniknout do ta...

Tipy na uzené ryby

Vyudit si ryby není sice náročná záležitost, ale chce to vědět, jakou rybu vlast...

Pizza pec jako originální dárek

Kdo by si nechtěl doma dělat skvělou pizzu že? Pizza je jedno z nejoblíbeně...

Slanina v udírně Bradley

Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako prv...

Jak vyudit pstruha?

Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restau...

Uzení masa pro začátečníky - praktické tipy jak na to

S nadcházejícím podzimem se k životu probouzejí domácí udírny. No není...