Magazín o grilování, Strana 5

5 + 1 tip pro jarní grilování

Začalo jaro a s ním i nová grilovací sezóna, což je vždy skvělý způsob, jak...

5 důvodů, proč si pořídit plynový gril značky Napoleon

Značka Napoleon se může pochlubit dlouhou historií v oblasti grilování. Byla zal...

Pletená vepřová pečeně s 2 druhy koření

Ať už jsou Velikonoce, Vánoce anebo máte prostě jen sváteční náladu, chuť na gri...

Proč používat olej při grilování?

Použití oleje při grilování má několik výhod. Respektive zkušený mistr grilu se ...

Ideální teploty a čas pro oblíbené druhy masa

Grilování masa je skvělý způsob, jak si vychutnat sváteční oběd nebo večer s rod...

Domácí sekaná z udírny

Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrick...

Rychlorecepty na uzené sýry a vynikající BBQ třešňovou omáčku

V našem posledním článku jsme se věnovali netradičním zauzeným surovinám. P...

Atypické uzení aneb v udírně nemusí být jen maso

Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pr...

Jak připravit maso na uzení bez láku?

Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním č...