Magazín o grilování, Strana 5

Ideální teploty a čas pro oblíbené druhy masa

Grilování masa je skvělý způsob, jak si vychutnat sváteční oběd nebo večer s rod...

Domácí sekaná z udírny

Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrick...

Rychlorecepty na uzené sýry a vynikající BBQ třešňovou omáčku

V našem posledním článku jsme se věnovali netradičním zauzeným surovinám. P...

Atypické uzení aneb v udírně nemusí být jen maso

Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pr...

Jak připravit maso na uzení bez láku?

Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním č...

Proč koupit v roce 2023 zahradní gril?

Existuje několik důvodů, proč byste mohli v roce 2023 zvažovat nákup zahradního ...

Pikantní klobásky „Habanerky“ se sýrem

Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze s...

Jak vybrat nejlepší bezdrátový teploměr?

Pokud hledáte bezdrátový teploměr, existuje několik faktorů, na které byste měli...

4 důvody, proč jsou plynové grily Broil King to nejlepší na trhu

Broil King je značka, která se specializuje na výrobu kvalitních plynových grilů...