Magazín o grilování, Strana 4

Vepřová panenka s meruňkami

Vepřovou panenku omyjeme a očistíme (blány, vazy, vše sundat) Panenku nakrájíme...

Tortillová pizza z kuřecího masa

Suroviny na "kuřecí misky" 1-1,5 kg kuřecích prsou bez kosti (hmotnost zvolte...

Kořenící směsi - jak se v nich vyznat?

Pokud se rádi pohybujete mezi lidmi z grilovacího, resp. BBQ prostředí, urč...

Chlebíček s pomazánkou ze spálených paprik s grilovanou vepřovou panenkou

Většinou se na grilu snažíme vyvarovat spálení jídla. V tomto receptu se toho na...

Začátek sezóny aneb věci, na které se dost zapomíná

Začátek grilovací sezóny je tady, sluníčko svítí a Vy máte volný víkend.. Ideáln...

5 + 1 tip pro jarní grilování

Začalo jaro a s ním i nová grilovací sezóna, což je vždy skvělý způsob, jak...

5 důvodů, proč si pořídit plynový gril značky Napoleon

Značka Napoleon se může pochlubit dlouhou historií v oblasti grilování. Byla zal...

Pletená vepřová pečeně s 2 druhy koření

Ať už jsou Velikonoce, Vánoce anebo máte prostě jen sváteční náladu, chuť na gri...

Proč používat olej při grilování?

Použití oleje při grilování má několik výhod. Respektive zkušený mistr grilu se ...