Kampotský pepř černý 50g tubus

Kód: 11492
Neohodnoceno
Značka: La Plantation
269 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Podmanivá chuť s unikátními tóny eukalyptu a máty, které byste u černého pepře asi nečekali.

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

 Charakteristická výrazná a zároveň komplexní chuť Kampotského pepře, sušeného na slunci do typické černé barvy, Vás naprosto uchvátí.

  • Pro dokonalé vaření i grilování
  • Na steak, těstoviny, ale i salát
  • V originální papírové kořence
  • Černý pepř z Kampotu

    Ručně sbíraný a tříděný černý pepř z Kambodži vzniká sušením jedinečného Kampotského pepře. Pro černý Kampotský pepř jsou pracně sbírány krásné plody sytě zelené barvy. A ihned se zpracovávají.

    Šikovné ruce kambodžských žen obírají jednu kuličku za druhou, třídí je a omývá. Následně se pepř až 3 dny suší na slunci, čímž zčerná a jeho bezkonkurenční chuť se vyladí k dokonalosti. Nezapomeňte ochutnat tento skvělý pepř i ve fermentované podobě!

  • Kampotský pepř La Plantation

    Region Kampot pepři dává nezaměnitelný charakter. Je to právě unikátní „terroir“, který dělá    z tohoto pepře světově proslulý vysoce kvalitní pepř. Nikde jinde na světě takový neroste. Proto má i tento náš černý pepř ochrannou známku původu certifikát PGI.

  • Kampotského pepře spotřebujete méně než běžného!

    Kvalitní Kampotský pepř se vyznačuje intenzivní chutí a vůní, díky čemuž je tak proslaven a oblíben u profesionálních šéfkuchařů, ale i mistrů grilu a všech milovníků dobrého jídla. Díky tomu ho ale také spotřebujete méně než běžného pepře a v momentě kdy jím perfektně dochutíte jídlo bude dominovat jeho chuť dříve, než pálivost. Osobně to máme vyzkoušené na vlastních dětech.

  • Náš černý kambodžský pepř ve Vaší kuchyni

    Variabilita využití černého Kampotského pepře z něj dělá perfektní pepř pro každou kuchyni. Ať vaříte maso, zeleninu, rizoto či těstoviny. Například podle našeho receptu na Udon nudle. Kambodžský pepř je „tajnou“ ingrediencí šéfkuchařů a teď bude i tou Vaší.

    Pusťte se do grilování steaků s tímto černým pepřem z Kampotu nebo jím dochuťte salát a přílohy, kde se bude dobře vyjímat jeho nasládlá mátová příchuť. Jeho charakteristické vlastnosti se neztratí ani při delším vaření třeba Vaší oblíbené polévky, kterou teď budete mít ještě raději.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: