Degustační sada Kampotských pepřů

Kód: 14647
Neohodnoceno
Značka: La Plantation
449 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných chutí! 

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

Výběr čtyř legendárních druhů Kampotského pepře farmy La Plantation - best of the best v dřevěné dárkové krabičce s kartičkami a QR kódy k jednotlivým pepřům.

Chcete poznat rozdíl mezi Kampotským pepřem a tím obyčejným, objevit jeho základní druhy, vzít s sebou špičkové pepře na dovolenou, grilovačku na chalupu a nebo je darovat jako nezapomenutelnou krabičku těch nejlepších chutí Kampotského pepře? Výběr těch nejproslavenějších je zde ve stylové dárkové krabičce z masivního dřeva:

  • černý Kampotský pepř
  • červený Kampotský pepř
  • bílý Kampotský pepř
  • fermentovaný Kampotský pepř

Ke každému pepři patří kartička se základní informací a QR kódem který Vás jednoduše odvede na stránku na našem webu kde jej naleznete v plné podobě. Zkrácený kód produktu Vám pomůže ve vyhledávání na našem webu v případě, že nejste kamarádi s tímto rozsypaným čajem do čtverečku. 

Množství v této kazetě Vám umožní uvařit pár receptů a vybrat ten, který Vám chutná nejvíce. Může se ale stát, že pak půjdete pro všechny čtyři, každopádně varuji, že konzumace takto kvalitního pepře může vyvolat závislost!

Kampotský pepř černý

První krok do světa špičkového Kampotského pepře. 

Připravíte s ním špičkové špagety Carbonara (oblíbené i u našich dětí), steaky, saláty, omáčky, vývary a dlouho tažená jídla a budete překvapeni, jak může pepř skvěle chutnat. Rozdíl pozná profi kuchař i domácí milovník vaření a grilování! Tento pepř milují a poznají i naše děti.

Rozdíl poznáte v intenzivní chuti máty a eukalyptu typické pro Kampotský pepř a naopak nižší pálivosti, která je typická pro organické pěstování bez hnojiv a pesticidů které je zaručeno chráněným geografickým označením PGI a asociací Kampotského pepře KPPA. 

K využití potenciálu takto kvalitního pepře je téměř nezbytný také kvalitní mlýnek.

Kampotský pepř červený

Vlajková loď regionu Kampot, zcela jiná dimenze pepře

V Kampotu je jedno z mála míst na Zemi, kde má pepř podmínky a péči abyste ho mohli ochutnat v plné zralosti. Díky tomu Vás ohromí ovocnými, až sladkými tóny, jemností a fascinující vůní, kterou si zamilujete.

Vynikne dokonce i s ovocem a nebo čokoládou a dezerty, grilovanou kukuřicí s máslem, ovocnými saláty ale i drinky tak, jako v našem pepřovém rumu SAMAI.

Jedná se opět o suchý pepř, který je nejlepší připravit v mlýnku a nebo hmoždíři těsně před použitím, skvěle k němu ladí náš třešňový mlýnek s kvalitní keramickou mechanikou!

Kampotský pepř bílý

Naprosto jiný produkt než bílý pepř z marketu i když se stejně jmenuje a vypadá velmi podobně.

Rozdíl je v ruční selekci plně zralého červeného pepře (nahoře), což už samo je velmi náročné a vzácné. Poté se zrnka máčejí ve vodě, šetrně zbavují slupky a několik dní suší na slunci. 

Pokud Vás bílý pepř zklamal (nejste jediní), vyzkoušejte ten náš - je jemný, hladký a neruší ani ve světlých smetanových omáčkách, s vajíčky a nebo s jemnou zeleninou či s rybami a mořskými plody.

Pro vyniknutí jeho delikátní vůně a chuti doporučujeme umlýt těsně před použitím, ideální je kvalitní mlýnek s keramickou mechanikou.

Kampotský pepř fermentovaný

Pepřový kaviár - křupavá slaná zrnka Kampotského pepře která si zamilujete a nebudete muset prodat ledvinu, abyste si takto skvělý zážitek mohli dopřát!

Tímhle pepřem u mne v roce 2019 vše začalo a dodnes je můj nejoblíbenější. Čerstvě sklizená zrnka jsou naložena v té nekvalitnější soli (solný květ), ta konzervuje jeho vlhkost a křupavost až do úžasného zážitku na Vašem stole.

Nedává se do mlýnku, ale přímo do hotového jídla - vše od vajíček k snídani, předkrmů, omáček, dezertů až po večerní grilování steaků, ryb či zeleniny zvedne o úroveň výše svou delikátní chutí a křupnutím!

Když by se mě někdo zeptal s jakým pepřem chci být pohřbený, je to fermentovaný!

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: