BBQ solanka Allbrine Nr.1 2kg GrateGoods
Kód: 20116Detailní popis produktu
Využívá starou metodu, která se původně používala ke konzervaci potravin. Je zvláště vhodný pro maso, kde je důležité zachování barvy. AllBrine No.1 je vhodný pro ryby, maso, drůbež a zeleninu. Dodává extra chuť steaku, uzenému lososu, zvěřině, kuřecímu masu, drůbeži, hovězímu hrudníku, uzenému masu, trhanému vepřovému masu a žebírkám.
V dnešní době solný nálev používáme především proto, že výrazně zvyšuje křehkost, šťavnatost a chuť masa a ryb. V Americe je tento způsob přípravy běžnější než v Evropě, protože nasolení mění strukturu větších nebo tužších kousků grilovaného masa, takže je úžasně křehké.
AllBrine Color lze použít za sucha i za mokra:
Suchá příprava:
Suché solení je vhodné pro odsávání vlhkosti z produktu. Aplikujte AllBrine Color na produkt asi 30 až 90 minut před přípravou a nechte jej vsáknout. Před grilováním odstraňte přebytečný AllBrine.
Mokrá příprava:
Mokré solení je vhodné pro přidání vlhkosti do produktu. Mokré solení lze provést dvěma způsoby:
- Mokré nasolení v solné lázni – Rozpusťte 100 gramů AllBrine Color v 1 litru teplé vody a před použitím nechte vychladnout na 1° C – 7° C. Poté můžete maso nebo drůbež vložit do slabého nálevu, aby se namočily – v závislosti na typu produktu a velikosti – na několik hodin až dní. V průměru se Allbrine Color vsákne do produktu jeden palec za den.
- Mokré nasolení vstřikováním – Pro urychlení procesu solení a pro zajištění toho, aby všechny příchutě extra dobře pronikly do struktury masa a drůbeže, je také možné AllBrine Color do produktu vstříknout. Pro tento účel máme k dispozici speciální injektor Grate Goods, pomocí kterého můžete AllBrine Color rychle a snadno vstříknout do vašeho pokrmu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.