BBQ nakládaná zelenina Crispy Coleslaw 370ml GrateGoods

Kód: 20119
Neohodnoceno
Značka: Grate Goods
189 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Ve spolupráci s rodinnou firmou Kesbeke – známou svými tradičními kyselými okurkami – jsme vyvinuli několik kyselých nakládaných zelenin na bázi…

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

Ve spolupráci s rodinnou firmou Kesbeke – známou svými tradičními kyselými okurkami – jsme vyvinuli několik kyselých nakládaných zelenin na bázi AllBrine. Tato kyselá a pikantní zelenina je dokonalým sladkokyselým protějškem masa nebo ryb. A skvělé je, že jsou k dostání v nezaměnitelných skleněných dózách Kesbeke, které mají v Nizozemsku téměř kultovní status. Křupavý salát Coleslaw Crispy Coleslaw je lahodně křupavý nálev s nakládaným zelím, mrkví, cibulí, pórkem a celerem. Náš partner Kesbeke naložil zelný salát v AllBrine No.1, což mu dodává jemnou bylinkovou příchuť. Crispy Coleslaw je perfektní nálev pro silné grilování a chutná téměř ke všemu. Smíchejte ji s omáčkou Alabama Style White, aby byla extra krémová. Vynikající na taženém vepřovém sendviči nebo na rohlíku s klobásou a hořčičnou omáčkou Caroline Style. Složení: 43 % bílé zelí, mrkev, cibule, pórek, celer, vodní ocet, 2 % koření „AllBrine“ (sůl, cukr, celer, cibule, mrkev, bobule jalovce, kmín, hořčice, pepř, pórek, nové koření, semena fenyklu, chilli , bobkový list), cukr, přírodní příchutě, konzervant: disiřičitan sodný. Alergenové složky: celer Nutriční hodnoty na 100 g: Energie: 25 kalorií, tuk: 0,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 5g z toho cukry 4,8g, obsah bílkovin 1,2g, Sůl 1,22 mg Cena za jednotku: 511,-Kč/L

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: